Tvåa i SSRC- Finalen!

sladd

En tävling som blev precis så tuff som vi trodde. SS1 som var en mycket snabb men otroligt rolig väg. Här var Stoffe värst före Åke och vi på tredjeplatsen. Tror jag var lite övertaggad och fick inte med mig farten på rätt sätt.
Surnade till lite och gav allt på SS2. Klassiska Vida sträckan, inte åkt sträckan på detta hållet sedan 2008 med Evo 4an. Full attack och nån liten miss men mycket nöjd med slutet på sträckan. Snabbast av alla och klättrade till andraplatsen bara 1,7 bakom Stoffe. Bakom lurade Jacobsson 1,5 sek efter…
Service i Hovmantorp. Stort tack till Mange som lånade ut sin verkstad till oss!
Nu skulle vi åka sträckorna igen. Vi visste att vi var tvungna att göra en extremt bra SS3 för att hänga med Stoffe och Åke.
Full attack! Tycker sträckan går riktigt bra, fyra sekunder bättre än första vändan är heller inte dåligt. Men Åke sotar ur WRC- Forden och tar oss med nästan åtta sekunder. Stoffe åker av vägen och tappar 20- talet sekunder och är därmed borta ur toppstriden. Händelserikt onekligen…
Läget inför SS4: 6,3 sekunder upp till Åke. Regnet börjar falla…
Tar i för kung och fosterland, blir rejält brett in i en av de första svängarna. Konstaterar att det har helt enkelt regnat för mycket för att åka på det viset:) Vi kämpar på och tror vi bjöd på ganska bra show bitvis.
I målet får vi beskedet att vi vunnit sträckan med fyra sekunder. Alltså tvåa totalt med 2,4 sekunder.

Grattis Åke och Anders! Ändå väldigt nöjd med min andraplats då jag verkligen gjort allt i min makt och haft bra attack hela dagen. Jag tycker finalen i SSRC är bland det roligaste på hela året då det är bra sträckor med genomkörning. Vi åkte på helt egna noter och är mycket nöjd med dem! Tack för det Jörgen.

Tack alla som gjort denna rallysäsong möjlig! Pallplatser i samtliga tävlingar är inte fy skam!

Återkommer med lite film från helgen!