SSR 2014!

MAT_5193

Då vi missat genrepet i Karlstad kändes det lite osäkert vart vi stod i jämförelse med våra konkurrenter.
Men efter två sträckor så visade det sig vara riktigt bra! Tredjeplats och bara sex sekunder upp till ledaren.

Tyvärr kör vi punktering på SS3 och tvingas byta på sträckan. SS3 Stryks dock pga av en olycka och vips så var vi med i fighten igen! SS4 Får vi dock fel tid och så även på SS5. Efter en del gissningar, vilket man inte ska behöva på 2000-talet. Så visste vi att vi bara var sekunder bakom Stoffe inför SS6. Nu jävlar! Går riktigt bra i ca 3-4km tills en turboslang lossnar. Tidstapp på 50sekunder och så var dagen förstörd. Vi avslutar med två sträcksegrar och kniper tredjeplatsen totalt. Ser med tillförsikt fram emot Dackefejden!

Tack alla som hjälpte oss under SSR!

/Ante