Mot nya mål!

Ber om ursäkt för jag släpat efter med en rapport från Dackefejden. Har flera gånger försökt plita ner lite rader men nej. Inhoppande kartis Peter Fogel gjorde en mycket fin insats, vädret var bra. Alla förutsättningar fanns. Men det ville sig inte alls. Jag försökte verkligen hårt. Har analyserat en hel del och ska gå tillbaka en del min gamla setup på fjädringen, test och tävling är inte samma sak, så är det bara. Bilen har varit hos Weng (igen) ett smärre under att den människan inte tröttnat på oss ännu. Så nu kommer den vara tipptopp till Slottsprinten.

Just det slottsprinten. Som ni kanske minns åkte vi där ifjol och slutade trea. Tänkte inte att det skulle sitta fint att upprepa det. I högerstolen denna gång sitter min syster. Tredje kartisen på tre tävlingar. Luktar jag illa?

Hursomhelst. Ska bli skitkul att åka upp till Katrineholm! Tyvärr står ju bilen i Örebro så något test blir det inte innan. Mina ideer om fjädringen får vi helt enkelt pröva på plats!

Vi hörs!

/AJ